ArcheAge: Вземи повече награди за участие в "Битката за Даскшир"


На всички сървъри на руския ArcheAge се провежда ПвП ивента "Битката за Даскшир". От днес до 10 юли ще се раздават множество награди за участие в мероприятието. Колкото по често участвате, толкова повече подаръци ви обакват, обещават издателите.

За участие от 5 до 14 пъти получавате 12 знака на отличието. Над 15 пъти - 24 знака. Над 30 пъти -36 знака. Сред наградите са и еликсири с точки на честа, които ще получавате в по-големи количества за повече убийства на други герои.

Освен това на сървърите на руския ArcheAge днес бе добавен и голям ъпдейт. С него бе добавена ПвП арената - "Старата крепост". Могъщественият червен дракон също се появява в играта, с когото могат да се бият само най-силните герои. Вече играчите ще могат да създават делфийска броня, но само ако са изкусни занаятчии. Също така в играта бе добавен и новия маунт - Тайфун, който могат да получат герои, отличили се на бойното поле.
Повече подробности за новия ъпдейт може да видите на официалния сайт на проекта.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар