Започна откритият бета тест на Survarium


Vostok Games обяви старта на откритите тестове на екипния екшън шутър Survarium. В тестовете може да вземе участие всеки един желаещ. Достатъчно е да се регистрирате на сайта на играта.

Към настоящия момент в играта е реализиран първия от запланираните режими - PvP. Разработчиците предупреждават, че все пак това е бета версия на играта и техническите проблеми ще са част от тестовете, докато се ошлайфа игралния процес. Те молят играчите за снизходително отношение към възможните неудобства.

В текущата бета версия на ПвП режима в Survarium има 6 локации, 4 групировки, игрални зданя, артефакти, отряди, камуфлажи. Скоро се очакват още: аномален щорм, кланове и нови локации.

Survarium е екшън, създаден от екипа, разработил популярната S.T.A.L.K.E.R. , чието действие се развива в недалеко бъдеще. Събитията са построени около мащабна екологическа катастрофа на Земята, причината за която не е известна. Непроходими гори настъпват към градовете, обезумели животни и птици нападат производствените комплекси, военните съоръжения, складове и електростанции. Странни гъби растат през бетона и желязото. Учените от целия свят се опитват да се преборят с катастрофата. Държавите се разпадат и навред цари анархия.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар