Ново видео за Wildstar, посветено на Strain


Carbine Studios пуснаха ново видео за платената си MMORPG Wildstar. Трейлърът е посветен на бъдещия ъпдейт, наречен Strain. С него в играта ще бъдат добавени две нови зони Blighthaven и Northern Wastes. Играчите ще могат да се придвижват на летателно чудо, наречено хавърборд. В типичния си хумористичен стил във видеото ни представят всички по-интересни моменти от новото обновление.

Ето на това чудо му викат "хавърборд".

Вижте всъщност сами видеото и преценете, дали си заслужава да вземете другарчетата си от детската градина и да се потопите в анимационния свят на тази игра, за която аз държа, че е пълно недоразумение, но пък разработчиците й смятат, че ще "пребие" World of Warcraft. Поживем - увидим, както казват руснаците.

Естествено, това си е моето лично мнение. Има хора, които се кефят на Wildstar и си плащат. Има и такива като мен. Днес прочетох едно мнение в един форум, където един пич каза, че с Wildstar е поставил личен рекорд - играта е успяла да го отврати само за няколко часа (както и мен).


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар