Религията в EverQuest Next


Що за игра ще е EverQuest Next ? Sony Online Entertainment реши да взриви всички с новината за бъдещата си игра през миналата годита. Разработчиците подходиха изключително амбициозно към анонсирането на проекта си и не спестиха пари за PR. Още не видяла бял свят, водещите геймърски издания я обявиха за най-добрата игра, а SOE разтръбиха, че тази игра ще измени света на онлайн игрите завинаги и едва ли не, безапелационно ще разбие пазара. 




Сега разработчиците са решили да ни запознаят с религиозната система в играта с поредица от материали по темата, които ще бъдат публикувани през следващите седмици. В първата от тях разработчиците смятат, че би било полезно да се говори в по-широк смисъл за религия в света на EQN. 


При проектирането на EverQuest Next, решихме че боговете ще играят значителна роля в историята Norrath и ще имат текущо присъствие в живота на хората. Историята бе изработена от нашия екип и разказва за това, как са се появили боговете и как техните действия оформят хода на световните събития. Митовете и легендите за боговете на Norrath се повтарят през вековете, както и митовете на Египет, Гърция, Месопотамия, и други древни култури все още резонират с нас и днес. 
Пълният текст на статията може да прочетете на форумите на SOE.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар