Не може да си купиш победа с реални пари в Armored Warfare


Armored Warfare е безплатна игра в най-добрия смисъл. Инвестирайки реални пари в играта, това няма да ви донесе превъзходство над останалите. Всичко, което купите, ще е с козметичен ефект или просто ще ви помогне да икономисате време, обеща Джошуа Морис, продуцент на Armored Warfare за САЩ в интервю пред рускоезичната версия на играта, чийто закрит бета тест е планиран за първата четвърт на 2015 г.

Днес на сайта на играта бяха публикувани отговори на въпросите на фенове, свързани с т.нар. монетизация в играта. От тях става ясно, че в Armored Warfare ще има две основни валути - такава, която се печели в боевете и валута, купена с реални пари. Със спечелените в боевете игрални пари всеки един ще има възможност да си купи всички видове предмети, необходими му за комфортна игра. Тези, които инвестират реални пари, просто ще спестят време в развитието си, като няма да имат преимущество над останалите танкисти. С реални пари няма да можете да си купите, нито игрален опит с реални пари, нито по-високо ефективни боеприпаси.

Както във всички подобни игри, така и в тази ще можете да си купите премиум акаунт или ВИП статус. Те ще ви носят по-голямо количество опит, който ще печелите в боевете и повече игрални пари. Това, че играете с обикновен статус обаче, няма да ви ограничи достъпа до различните видове бойна техника.

В Armored Warfare се очаква да бъде въведена и т.нар. премиум техника, т.е. бойни машини, които можете да купите само за реални пари. Тя ще е разграничена на различни нива и различни цени. Премиум танковете няма да дават преимущество в боя на притежателите си, тъй като те няма да се отличават с по-високи показатели от останалата представена техника в играта. Такава машина ще е по-различна със своята уникалност и възможността й да ви носи повече игрални пари в боевете.

Още подробности четете на фен сайта на Armored Warfare България.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар