Анонсът на Black Gold Online нe въодушеви руските геймъри


Дългоочакваният анонс на най-големия проект в 23-годишната история на руската компания NIKITA ONLINE не предизвика въодушевлението на руските геймъри. Началото на закрития бета тест на Black Gold Online в Русия е планиран за 4 декември, откритият ще стартира на 15 декември, а релийзът се очаква в самото начало на 2015 г.  




На форумите и в социалната мрежа ВКонтакте геймърите изразиха недоволството си, тъй като никой от тях не смята, че именно тази игра ще шокира геймърската общност. Напротив, Black Gold Online не бе приета радушно, така както се очаква появата на Black Desert в Русия. Даже и Blade and Soul нямаше да предизвика такава радост, както евентуалния анонс на BLESS. 

Предвид, че Black Gold Online не бе приета много добре и на запад, то може да се очаква, че няма да има наплив в играта (с изключение на посетителите от чисто любопитство), и в Русия и страните от ОНД. 
 Само преди дни издателите обявиха гръмко, че ще представят нова, високобюджетна игра едва ли не с безпрецедентен мащаб. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар