MMORPG News и Petel.bg с новини за геймърите


Мисията на MMORPG News винаги е била да осведомява българските фенове на онлайн игрите за новостите в света на гейминга именно на български език. Сега вече нашите новини ще стигат до по-голям кръг от читатели благодарение на сътрудничеството ни с един от най-големите информационни портали в българското интернет пространство, а именно Petel.bg.

Petel.bg ще пробужда читателите си с новостите в света на игрите в рубриката си "Гейминг", която от днес е активна на сайта им. Така тези, които се интересуват от политическите и социални новини, ще имат възможност да научат и за новините в света на гейминг индустрията, да се потопят в красотата на новите виртуални светове, да се отпуснат от стреса на поредния работен ден и да си изберат място, където да починат, играейки. 

Четете новините на MMORPG News и Petel.bg. Не забравяйте да харесате страниците ни в социалната мрежа Facebook - MMORPG News и Petel.bg.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар