Blizzard анонсираха онлайн-шутъра Overwatch, вижте видео!


Blizzard обяви новата си игра - онлайн шутъра Overwatch. Съвсем очаквано това се случи след церемонията по откриване на BlizzCon. Той стана първия нов франчайз на студиото за последните 17 години.

Вижте и видеото! 




Войници. Учени. Авантюристи. Чудаци. 
По време на глобална криза е създадено международно спецподразделение от герои, за да се въдвори мир в целия свят. То получило назаванието...
OVERWATCH.


Overwatch герои

Героите се справили със своите задачи и през следващото десетилетие на планетата се възцарило съгласие. Започнала нова епоха на изследвания, изобретения и научни открития. С течение на времето влиянието на Overwatch отслабнало и подразделението било разпуснато.

Overwatch вече го няма...Но светът отново се нуждае от герои. 





В Overwatch ви очакват много различни герои: авантюриста, която ще пътува във времето, брониран воин с ракетен чу и даже просветлен робот-монах.
В играта засега са обявени два режима PAYLOAD и POINT CAPTURE.




PAYLOAD 

Първият е режим, при който атакуващият отбор се опитва да достави товар в дадена точка, а отбраняващите ще се опитат да им попречат в определеното време.  


POINT CAPTURE

Двата отбора се сражават за контрол над картата. Единият отбор напада, а другият се защитава. Целта на атакуващите е да завладеят за определено време контролни точки, а защитниците да ги отблъснат до изтичане на времето. 


Overwatch е достъпна на английски и руски.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар