Blizzard се извини на играчите с петдневна компенсация


Изпълнителният продуцент на World of Warcraft, Джей Алън Брек, се извини на играчите за техническите неудобства, причинени им при релийза на експанжъна Warlords of Draenor. Той обяви петдневна компенсация към платеното игрално време заради трудностите при пуска. Пет дена допълнително време ще получи всеки, чийто акаунт е бил активен в петък на 14 ноември.


"Знам с какво нетърпение се очакваше излизането на Warlords of Draenor. Съдейки по вашите отзиви, този експанжън е един от най-добрите. Разбирам също така, че качеството на съдържанието не оправдава техническите трудности, с които се сблъскахте по време на релийза, поради което искам да ви се извиня, пише изпълнителният продуцент. Първите две денонощия не минаха така гладко както ни се искаше - много от вас се сблъскаха с огромни опашки и сериозни проблеми в процеса на играта. Постарахме се да направим всичко възможно, за да преодолеем тези трудности. В събота, ситуацията, като че ли се подобри. Много от вас взеха 100-но ниво, но в това време други чакаха все още да попаднат на сървърите, особено на тези с голямо количество играчи...За компенсация на неудобствата, възникнали през първите дни след релийз на експанжъна, ние решихме да продължим платеното игрално време с 5 дни на всеки, чийто акаунт е бил активен в петък на 14 ноември." 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар