Тиамат пристигна в Neverwinter!


Култът на Дракона възкресява Кралицата на драконите - Тимат - от деветте ада, вярвайки в древно пророчество. Новата заплаха надвисна над земите на Faerûn.

Новият експанжън Rise of Tiamat бе добавен в екшън MMORPG Neverwinter. Освен новия път на усъвършенстване за класа Scourge Warlock в играта бяха направени промени и за лечителите, и за асасините, наречени Trickster Rouge. Играчите, достигнали 60-то ниво и с Gear Score над 10 000, могат да се впуснат в приключения в новата зона Well of Dragons. За да попаднете в нея, първо идете при добре познатия ни Сержант Нокс в Protector's Enclave. Той ще ви даде необходимите напътствия и съответния куест. 

Новата зона е с пустинна окраска. Сред жълти пясъци,напечени от горещото слънце, ще откриете множество останки от дракони както и гарнизони на противника. 

Естествено както и в останалите зони, така и тук има няколко енкаунтъра. Зоната е населена с познати чудовища - дрейкове, тайан воини и илюзионисти, магове, а така също и Кралицата на Драконите - могъщата Тиамат.




Играчите ще могат да изследват, следвайки куестовете, два минидънджъна. Единият от тях е затвора на Култа, в който трябва да освобождавате затворници и накрая да победите самия главен надзирател на затвора - Prison Warden. 

Другият минидънджън е Drake Pens. Както подсказва наименованието му, тук е пълно с малки дракончета от всякакъв вид. Той представлява голяма пещера с множество проходи, където се отглеждат бъдещите дракони. В края ще се срещнете с Master Alchemist, когото естествено трябва да победите.

Прочетете пълния обзор на новата зона Well of Dragons на фен сайта ни Neverwinter Bulgaria.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар