Драфт режим и рейтингови игри в Heroes of the Storm


Два нови състезателни режима за Heroes of the Storm  бяха представени вчера на кръгла  маса по време на BlizzCon 2014

Рейтингови игри

Рейтинговите игри ще бъдат добавени с едно от следващите допълнения. Предвиждат се два вида състезания: Hero League и Team League. В режима Hero League вие ще можете да се наредите на опашка както соло, така и в група. Вие ще получите опеделен личен рейтинг. Режимът Team League предполага създаване на екип от пет играча със собствени имена и всеки такъв отбор ще има отделен рейтинг. Нищо няма да ви попречи да отскочите от 50-ти до 1-ранг, правейки серия убедителни победи. 


Драфт

С това обаче изненадите не спират! В играта също така ще бъде добавен режим драфт: това е крайъгълния камък на всички системи от рейтингови игри. Преди началото на схватката, и вашите съюзници, и вашите съперници ще могат по определен ред да избират герои в реално време, така всеки отбор ще се комплектова според това с кого предстои да се сражава. По-рано ще ви бъде ясно и на какво бойно поле ще се състои битката - това ще и помогне да изберете подходящата стратегия. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар