Legacy of the Void ще е следващия експанжън за StarCraft II


Legacy of the Void ще е следващия експанжън за StarCraft II. В него ви предстои да играете за йерарха Артанис, който се стреми да обедини протосите и да попречи на Амун да осъществи разрушителните си планове. По време на пътешествието из галактиката на борда на кораба "Копието на Адун" вашата армия ще става все по-силно, а възможностите на кораба ще се разширяват. 

Също така ще откриете и няколко нови места, които ще изиграят важна роля в предстоящите изпитания. Военният съвет ще ви позволи да ползвате нови технологии и бойни единици протоси, които ще съберете по време на пътешествията. Числеността на вашата армия ще расте, а вие ще можете да планирате нататъшното й развитие. 

В Слънчевото ядро ще получавате подробна информация са системите на кораба, а при изпълнение на задачите си, ще откривате нови системи и въоръжение, а също така ще можете и да ги подобрявате.

Освен това ви чакат много нови задачи и мисии. Вижте видеото!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар