Need For Speed вдъхновява Bulgarian Riders Clan за World of Speed


Bulgarian Riders Clan е българската гилдия, която ще щурмува пистите в рейсинг MMO-то World of Speed (WoS). Както вече съобщихме те имат своя страница в социалната мрежа Facebook и чакат с нетърпение релийза на играта. Зад Official BRC /Bulgarian Riders Clan/® стоят основателите на: - Official WORLD of SPEED България BRC /Bulgarian Riders Clan/- Need For Speed World България Official. 


Мари Стоянова
Основател на групата е 21-годишната студентка Мари Стоянова, чийто никнейм в NFSW е WORLDNFSGIRL, а в WoS ще се подвизава като BRC Bunny. 







Благовест Дишлянов

Администратор на страницата и неин съратник е Благовест Дишлянов, който ще срещнем в World of Speed с никнейма RC Subzero.





"На 25-то ниво в NFSW през есента на 2011г. намерих първият българин на FreeRoam и сметнах, че по-лесно ще е да създам група. Интересът нарастна – създадох страница.  Намерих много приятели, на които поверих права и те помогнаха в работата. Срещнах партньора си в играта, сега и той е администратор и отговаря повече за WoS.Едва на скоро взехме решение  да  се обединим под името BRC, разказва Мари Стоянова пред MMORPG News.

Оказва се, че Need for Speed е основния вдъхновител за създаването на Bulgarian Riders Clan, което не е случайно, тъй като разработчиците на WoS са SlightlyMad Studio, създатели на Need for Speed: Shift. Благовест се увлича още и по CS:GO и популярната MOBA League of Legends както и различни стратегии. Кланът е отворен за българи, където ще се създават екипи за съвместна игра с цел завоюването на територии, което според Мари Стоянова няма да е никак лесно предвид на огромната конкуренция. "Нова игра - Ново начало" е логиката на един геймър, казва още Стоянова. Тя обещава кланът да ни изненадва приятно в бъдеще. Благовест е категоричен, че най-важно за всеки геймър е да се забавлява в играта. 

Двамата основатели на Bulgarian Riders Clan са единодушни, че WoS ще е успешна и ще привлече много играчи. "Очакваме играта да е ...БРУТАЛНА. Много потребители ще искат да я играят и част от тях вече са привлечени", заявява Мари Стоянова. Благовест обяснява по-подробно, защо според него българските геймъри ще играят World of Speed: 


Склонен съм да го кажа: NFSW 2.0 ! Макар, че  WoS ще е коренно различна от NFSW си позволих да напиша това понеже, голяма аудитория от нашите играчи бяха възмутени, а някои от тях дори потърпевши от несправедливия "BAN HAMMER" и смятат да се преместят в WoS!

В WoS работата в екип ще е от особена важност. Всеки състезател от отбора ще има конкретно поставени задачи, един да пречи на противниците, друг да подкрепя водача и т.н. Дали Bulgarian Riders Clan ще успеят да постигнат нужната дисциплина в отбора и дали всеки ще успее да подтисне собственото си Его в името на отборната цел? 

Това е като ежедневната работа - единият да напазари, другият да чисти. Всеки един екип, в който се обединят силите в името на една кауза с безгранично доверие един в друг, ще успее. Много екипи ще залязат скоро, защото това не е Single Mode и това ще им повлияе, сподели още Мари Стоянова.

Ако и вие имате клан и желаете да бъде представен от нас на страниците на MMORPG News, не се колебайте, а ни пишете на mmorpg_news@yahoo.com или ни намерете на страницата ни във Facebook или пък в Twitter.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар