Skyforge представи Берсеркът!




Нова статия, представяща класа Берсерк, бе публикувана на сайтовете на MMORPG Skyforge. Както подсказва названието на класа, това е воин, който трупа ярост в битка и я използва, за да смаже враговете си.

"Воинът не трябва да губи самоконтрола си. Това правило се знае от всеки: яростта и страха водят до гибел. Но какво са чувствали тези, които е трябвало да отблъснат първото нашествие преди стотици години? Какво са изпитвали защитниците на планетата, когато морето е закипяло, а небето е потъмняло от безчислените орди на пришълците? Изборът на воините на Елиън не е бил особено голям. Те избрали яростта." 
Енциклопедия Астерия.




Нанасяйки мощни удари, берсеркът губи ярост. Извън битките нейният запас е само половината от максималния й обем. Когато обаче воинът влезе в бой и започне да нанася базови удари и да понася ответни атаки, неговата ярост стремително достига своя предел. Тогава той може да използва своите най-ефективни техники, които нанасят колосални поражения на всички наоколо. 



Този боец - майстор в близкия бой, не се крие зад гърба на съюзниците си, а се хвърля в центъра на боя. Той притежава богат избор от контролни умения, които му позволяват да забавя, зашеметява, отхвърля или да придърпва към себе си враговете си. С широкия обхват на дългия си меч, той може да осакати веднага няколко противника. Той е способен да отразява пораженията и даже частично да възстановява здравето си. Това му помага да се чувства комфортно в боя както против един противник, така и при масовите сражения.


Берсеркът е класът за тези, които обичат впечатляващи серии от удари и ефектна анимация на уменията. Ако искате да се превърнете в унищожител, то този герой е за вас.  

Подробно за уменията на този унищожителен клас четете на Skyforge Bulgaria!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар