Black Desert България се присъедини към семейството на MMORPG News!


Black Desert България вече е част от групата новинарски и фен страници, създадени и списвани от екипа на MMORPG News. Както подсказва названието, Black Desert България има за цел да запознава феновете на корейската MMORPG с новините около нея на български език. На сайта ще намерите информация за много от особеностите на играта като например риболова, обяздването на кон, влиянието на климатичните условия и смяната на деня с нощ и още. Естествено, ние ще продължаваме да издирваме всичко, свързано с играта и да го публикуваме, за да информираме малобройните, но верни фенове на MMORPG игрите у нас и по света на родния им език.

Към момента има публикувани осем материала, но работата продължава. Ако искате да се включите, пишете ни на mmorpg_news@yahoo.com. Не се притеснявайте, ако досега не сте писали подобни материали, но имате това желание. Ние ще приведем публикацията ви във вид удобен за четене. 

Black Desert България, Neverwinter Bulgaria, Armored Warfare България и Skyforge Bulfaria са некомерсиални страници и съществуват благодарение на Blogger и нашия безвъзмезден труд. На тях няма да видите реклами. Всичко, което правим е за вас - феновете на MMORPG!

Поддържайте ни като просто ни четете! Благодарим!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар