Black Desert идва в Европа догодина!


Black Desert пристига значително по-рано от очакваното на европейските и американските пазари. Това е обявил изпълнителният директор на Daum Games Sean Hong, цитиран от black-desert.com. От изявлението е станало ясно, че следващата цел пред компанията е Black Desert да се появи на запад през 2015 г.
    
Според изданието новината е била потвърдена и от Brian Oh от компанията разработчик Pearl Abyss. За съжаление към момента няма никаква конкретна информация, кога по-точно да очакваме появата й. Имайки предвид, че през май т.г. бе обявено издаването й в Русия, а закритият бета тест се очаква в началото на 2015 г, то може да предположим, че в Европа играта ще можем да я играем не по-рано от есента на следващата година.

Вероятно Daum се разбързаха с пренасянето на Black Desert на запад заради положителните отзиви за играта и проявеното нетърпение на западното игрално общество. 

Daum са корейски издател на игри, но те решиха да изнесат дейността си към Европа и Америка, тъй като дълго време никой не пожела да издава Black Desert на двата континента. 


Междувременно до началото на открития бета тест останаха 12 дни и разработчиците ни зарадваха с ново видео. То показва такива особености на играта като обяздване на див кон, морски пътешествия, риболов, събиране на ресурси, крафт системата, питомци и т.н. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар