Жени танкисти ще громят враговете в World of Tanks


Женски екипажи ще се появят в World of Tanks, съобщи Wargaming. Разработчиците на една от най-успешните игри с над 80 млн. потребители по света обясняват, че идеята да въведат представителките на нежния пол в играта не е продиктувано от дискриминационни притеснения, а е исторически факт, който те ще ни разкажат в следващи публикации. Жените танкисти са били пожелани от игралното общество и даже са се появили режими, заменящи стандартните портрети на танкистите. Съдейки по отзивите на играчите, женските лица украшават хангара и носят приятни чувства на феновете.




Женските екипажи ще са нов уникален, игрален контент. В играта ще се появят 109 момичета от седемте нации. Изображението на всяка една от тях е продукт на работата на художниците на Wargaming.

Любопитен факт е, че прототипи на женските лица са реални служителки на белоруската компания. 


Женските екипажи ще донесат и чувствителни бонуси в играта. Първо, те веднага ще получат достатъчно опит, за да изучат допълнителен навик или умение по ваш избор. Второ, ако вашият танк е комплектован с екипаж, състоящ се само от жени, то за него ще действа модификатор «Бойни приятелки», който заменя навика «Бойно братство». Ефектът е аналогичен: танкистките ще получат +5% към нивото на владение на основната специалност и допълнителни умения. Главният плюс обаче е, че «Бойните приятелки» не изисква развитие и действа от първия бой. 

Женските екипажи ще са красиво и полезно нововъведение, но за да напълните казармата с момичета, ще се наложи да се постараете. Точните условия ще бъдат обявени след Нова година, а към настоящия момент ще отбележим само, че женският екипаж ще стане една от възможните награди за изпълнение на лични, бойни задачи, допълниха от Wargaming.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар