"Гоблини и гноми" идва в Hearthstone на 8 декември


Blizzard обяви, че ъпдейтът "Гоблини и гноми" ще излезе на 8 декември (9-ти декември в Европа). Допълнението ще бъде безплатно и с него в играта ще бъдат добавени над 120 карти. Повечето от тях вече са известни, те могат да бъдат разгледани в бази данните като HearthPwn и Hearthhead. Само през последните няколко денонощия станаха известни около 60 карти.

Тези карти може да получите от комплекти, купени за пари или злато, да създадете от прахта, а също така и като награда за арената (наградите за арената ще са само нови комплекти).
В допълнението играчът попада в епицентъра на разработките между хитроумни гоблини и техните вечни съперници - гномите-механици. В играта ще се появят и механизми. Те могат да повлияят на играта по необикновен начин. В "Гоблини и гноми" ще има както неутрални, така и класови механизми. 

Blizzard продължава работата си по настройката на баланса на картите, като този път ще бъдат преразгледани три карти Flare, Gadgetzan Auctioneer и Soulfire.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар