Skyforge: История за Символът на Небесната закрила


Навярно всеки един фен на задаващата се MMORPG Skyforge е виждал основния символ - Символът на Небесната закрила. Разработчиците на играта от My.com ни разказват неговата история. 


Тази част от изследването на Астерий е посветена на символа на Небесната закрила - най-важния и известен символ на Елиън. Разбира се, достоверността на много факти и събития, които са се случили още по времето Елай, остават под въпрос. Макар че именно Астерий е събрал най-пълната картина с най-важните събития от епохата на Елай - строителството на Небесната закрила.


На Елиън съществуват много символи. Значението на най-старите от тях е отдавна забравено. Те могат да се видят сред руините на отдавна съществували постройки. Тези постройки били древни още по времето на империите на Идала и Найрус, а от тогава са изминали хиляди години. 

Преди около хиляда години Елион била нападната от мантидите. Те били предвождани от великата богиня Сангра. Елай вече бил велик бог на Елион. Той заедно с верните нему безсмъртни дали отпор на страшния враг... 

Цялата история може да прочетете на фен сайта Skyforge Bulgaria.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар