Survarium: Вижте видеото, посветено на отворената бета!


Survarium вече е в отворена бета в Европа и бяха открити няколко, нови сървъра, съобщи Vostok Games. Същевременно разработчиците пуснаха нов трейлър, посветен на събитието. По време на отворената бета ще бъдат представени два варианта на PvP режими - традиционен Team Deathmatch и Battery Retrieval. Разработчиците планират за следващата година няколко, нови особености за играта, които ще подобрят визията й и ще добавят ново съдържание. Освен това те планират да продължат работата върху PvE (Freeplay)режима. 

Играта вече е достъпна на няколко езика: английски, украински, руски, полски и немски. Vostok Games обявиха, че ще се стремят да добавят още европейски езици.



Днес в дневниците на разработчиците те споделиха вижданията си за аномалиите. По първоначален замисъл те трябва да изпълняват няколко важни функции. Първата от тях е, че те ще са източник на артефакти. Играчите могат да намерят и да получат артефакт, който дава пасивни бонуси, а също така и мощни такива при активация на артефакта. За да намери и да подбере такъв артефакт на играча бяха нужни вещи със защита от аномалното въздействие. Втората функция е опасна преграда, закриваща кратък или обходен път. При реализацията им разработчиците са се сблъскали с редица проблеми. Един от тях е бил свързан с пораженията, нанасяни от аномалиите. Различните видове аномалии нанасят различни поражения - едните по-високи, а други по-ниски. Така играчите се отказали да посещават аномалиите. От тактически елемент те се превърнали в място, където играчите посещавали един-два пъти, за да получат артефакт.

Разработчиците се канят да въведат сериозни промени, които трябва да усилят влиянието на аномалиите върху геймплея. Аномалиите вече ще се появяват случайно, прикривайки проходите. Размерът им няма да бъде голям - около 6-10 м в диаметър, но те ще нанасят сериозни поражения, способни да убият героя ви без защита за броени секунди. Нещо повече, появата им ще е на няколко стадия и ще са тясно свързани с артефактите.

Survarium е екшън, създаден от екипа, разработил популярната S.T.A.L.K.E.R. , чието действие се развива в недалеко бъдеще. Събитията са построени около мащабна екологическа катастрофа на Земята, причината за която не е известна. Непроходими гори настъпват към градовете, обезумели животни и птици нападат производствените комплекси, военните съоръжения, складове и електростанции. Странни гъби растат през бетона и желязото. Учените от целия свят се опитват да се преборят с катастрофата. Държавите се разпадат и навред цари анархия.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара :

  1. Ако имате проблем с регистрацията в играта, то може да го направите примерно от тук:

    https://account.survarium.com/ru/referal/13F9D5980F56A71

    ОтговорИзтриване