Crowfall представи още два архетипа: Frostweaver и Duelist


Разработчиците на MMORPG Crowfall не изневеряват на тактиката си "На час по лъжичка". Днес ни представят наведнъж два архетипа Frostweaver и Duelist. 

Frostweaver е Ranged DPS с развит интелект, ловкост и дух. 


Дуелистът е специалист, въоръжен с огнестрелно оръжие с външен вид на мишок. Той е с развита ловкост, интелект и дух. 

Отделно от това в раздела "Отговори на често задавани въпроси" ни обясняват за системата "Физика". Това означава, че обектите в игралния свят ще се движат и ще си взаимодействат по законите на физиката от реалния свят. В Crowfall тази система ще ползва свой двигател за тази цел. Така например предметите в играта ще имат собствена маса, която ще кореспондира с очакванията. Така например, буре, пълно с пясък, ще е доста тежко, докато други предмети като оръжие ще е доста по-леко. Предметите в инвентара обаче няма да увеличават общото тегло на героя ви. Силите на героя ще създават и съответни моменти като бутане, дърпане и т.н. Това ще окаже и влияние на геймплея. Например, Кентавърът, един от тежките като  маса класове в играта, ще може да избутва по-леките герои. 

Някои сили ще могат да отхвърлят обекти. Така например когато различни предмети експлодират, то осколки ще отхвърчат и ще могат да наранят героя или пък да го съборят на земята, разбивайки я на парчета. Разрушаемата околна среда също ще влияе на геймплея. Ако земята под вас пропадне, то и вие ще попаднете в отворилата се яма, а ако стена се срине отгоре ви, то определено ще получите поражения. Околната среда може да бъде по-смъртоносна и от врага насреща ви.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар