Какво са Пантеоните в Skyforge?


Какво е пантеона в Skyforge? На този въпрос ни отговарят разработчиците от Allods Team. Най-просто казано: това ще са гилдиите (клановете) в играта. За да създадете пантеон ви трябва един безсмъртен и неголяма сума игрална валута. До няколко дни обаче пантеонът ви трябва да приеме в редовете си други членове, иначе той ще бъде разформирован. На участниците ще станат достъпни особени куестове за адептите ви, изпълнявайки ги, вие ще увеличите възможностите за количеството на нови членове. За развитието на пантеона ще ви трябват пари, които можете да събирате заедно с членовете си. Общото количество на членовете на пантеона може да бъде увеличено до 150 души, но тази летва може да бъде вдигната още - до 250 човека. Тази граница не е последна, но ще ви трябват още ресурси и време. 


Участниците в пантеона се разделят на малки, вътрешни обединения, наречени ордени. Орденът представлява тип постоянна група за съвместно прохождане на дънджъни и куестове. В пантеона може да има десетки ордени с численост от 4 до 20 човека. Всеки орден се командва от командор. Той има равни пълномощия със създателя на пантеона с едно изключение - той няма право да изключва от пантеона основателя му. Командорът отговаря пряко за своя орден, определя състава му и целите му в рамките на пантеона. 


Как влияе пантеона на развитието на героя? Какви дейности развива? Какви постройки можете да строите и подобрявате? 
Отговорите на тези въпроси може да намерите на Skyforge България.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар