World of Speed: Азиатска писта, игра на няколко монитора и още


Разработчиците на рейсинг MMO играта World of Speed отговориха на въпроси на своите фенове. От тях стана ясно, че вече е избрана пистата в Азия, която да бъде представена в играта, но за сега няма да бъдат разкривани повече подробности. 



World of Speed ще поддържа възможността за игра на няколко монитора едновременно и тази функция вече работи. 
Участниците в бъдещата бета няма да могат да споделят клипове и скрийншотове, тъй като ще действа NDA (споразумение за неразгласяване на информация). Все пак разработчиците си оставиха "вратичка", заявявайки, че могат да променят решението си по време на тестовете. 

Благодарение на ранговата система играчите ще могат да видят по всяко време кой е най-бързия на дадена писта, с каква кола се е състезавал, какво време е постигнал и при какви атмосферни условия.

Разработчиците не планират да обозначават автомобилите, предназначени за дрифт по специален начин, тъй като искат да стимулират играчите да изучат машините и сами да преценят каква кола им е нужна за даден вид състезание. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар