Module 6: Elemental Evil идва днес в Neverwinter


Експанжънът Elemental Evil идва днес в Neverwinter. Освен, че максималното ниво на развитие ще бъде увеличено до 70-то, в играта ни очакват нови зони, нов клас, нови умения за всеки клас и др. 

Нови особености

Както вече казахме, нивото на развитие скача до 70-то. С него скачат камъните за подобряване на екипировката до 12-то ниво на рафиниране, а също така и рунните камъни за компаньоните ви. Артефактите ще могат да бъдат рафинирани до новото "Митично" ниво - ранг 120. На 70-то ниво ще се появи още един слот за артефакт. Компаньоните ще могат да спечелят легендарно качество и да се качат до 40-ти ранг с нови пасивни умения, които да бъдат отключени. Професиите ще скочат до 25-то ниво.

Дървото на баланса - The Tree of Elemental Balance

В центъра на Protector’s Enclave ще се появи Дървото на баланса. Там ще намерите митичния Minsc, който ще ви дава различни поръчения за изпълнение. Играчите, достигнали 60-то ниво, ще трябва да се срещнат с добре познатия им Сержант Нокс в Protector’s Enclave. Изпълнили веднъж куестовете с Minsc и Boo (завършайки с “Swords for Everyone!”) вие ще получите достъп до новите 61-70 Elemental Evil приключенски зони. 

Кои са Minsc и Boo? Този воин и неговия миниатюрен спътник последно са се появявали на страниците на комикса Legends of Baldur’s Gate, където те прекарали миналото столетие като статуи. Сега те отново са си върнали своята плът и ще се отправят на пътешествие заедно с вас. Авантюристите ще се сражават заедно с тях и ще разгадават тайните, скрити за Елементалното зло.

Drowned Shore


Достъпна след изпълнението на куеста “Swords for Everyone”. Прочетете повече за тази зона на фен сайта Neverwinter Bulgaria.

Reclamation Rock

Достъпна на 63-то ниво след куеста “Swords for Everyone”. Подробности може да прочетете на страниците на Neverwinter Bulgaria.

Fiery Pit


Достъпна на 65-то ниво след изпълнение на куеста “Swords for Everyone”. Подробности за зоната, прочетете на страниците на Neverwinter Bulgaria.

Spinward Rise


Достъпна на 67-мо ниво. Spinward Rise е последната зона от предстоящия експанжън Elemental Evil.Високо над гората на Neverwinter Култът към огромната омраза заедно с фамилията на облачните гиганти Nimbus са изградили впечатляваща крепост върху серия от плаващи острови.  Повече подробности ще намерите на страниците на  Neverwinter Bulgaria.

Новият клас Oathbound Paladin Class


Oathbound Paladin-ите ще бъдат танкове или целители в боя. Тези свещени воини ще се появят с новия модул, а повече подробности прочетете на страниците на Neverwinter Bulgaria.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар