Skyforge: Чудовища от изкривяванията на пространството


Разработчиците на Skyforge разказаха за съдържанието в играта си на високите нива. На тях ще срещнем чудовища, между които Кракен, кървожадни фитониди, предвождани от Ентид, а също така и механоиди, начело на които е безмилостния Ретиарий. 

Чудовищата нахлули на Елион с нашествията са се укрили на тайни места на планетата, далеч от очите на боговете и смъртните. На тези места се образуват изкривявания на пространството, които могат да бъдат открити чрез специален анализатор. Всеки пантеон се стреми да се сдобие с подобен анализатор, за да може да установява тези места и членовете му да атакуват лагерите на нашествениците. Подобрявайки анализатора могат да се отправят няколко отряда на различни места, където са се образували подобни изкривявания. Така пантеонът ще се окаже на водещо място в играта. 

Анализаторът отбелязва изкривяванията на глобуса в Divine Observatory (Информатория). Група от 10 играча веднага може да се премести в свърталището на врага. Тук героите ще трябва да преодолеят съпротивата на четири могъщи противника по ред, сражавайки се с тях на арената лице в лице. 
Разгромявайки такава база, боговете ще имат възможността да се срещнат с още по-силни врагове. 


Първи ще се изправят срещу вас създанията от армията на морето - три водни същества, предвождани от гигантски Кракен. След това ви предстои среща с кръвожадните фитониди предвождани от Ентид, а също така и механоиди, начело на които е безмилостния Ретиарий. 

Тези същества ползват силите на природата и най-новите достижения на технологиите, и магиите. Кракен ще ви атакува от разстояние с гезери и водни кълба. Те ще летят по сложни и непредвидими траектории. Те съдържат искри, които трябва да съберете, за да постигнете божествена форма. На Ентид се подчиняват растения, въоръжени с гъвкави стебла, обсипани с шипове. Ретиарий е способен да създава около себе си щитове, отразяващи почти всички атаки. Всеки нов щит се отличава от останалите, затова е необходима координация между участниците в групата.

Не разчитайте на лека победа. Тези същества няма да ви чакат, докато вие се разпределите на площадката и си разпределяте ролята. Вие ще разполагате с 15 минути, за да победите. Ще ви се наложи да усвоите множество механики, тактики, а най-важното е да работите добре в екип. Координацията се добива с тренировки. Ако сте недостатъчно силни и не сте достигнали до божествената форма, то ще ви е нужно търпение. Само боговете могат да се сражават с чудовищата на тяхна територия. 

Награда за победата ви ще бъдат не само славата и почестите. Героите ще получат уникални оръжия с епическо качество и много други ценни трофеи.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар