Вижте изключителния трейлър на играта Star Wars Battlefront


Шутърът Star Wars Battlefront бе демонстриран на фестивала Star Wars Celebration в Анахайм. Electronic Arts и DICE разкриха информация, свързана с играта им: тя ще излезе на 17 ноември за PC, Xbox One и PlayStation 4. Събитията в нея ще се развият сходно със сюжета на класическата трилогия. Играчите ще могат да посетят планетите Хот, Татуин и Суллуст.

Дебютният трейлър показва битка между бунтовниците и Империята в гора. В него ще видите крачещите имперски танкове. Бунтовниците от своя страна използват различни тактики, за да ги разрушат. Разработчиците от DICE обещават, че всичката техника ще е управляема, т.е. играчите ще могат да полетят с кораба на Хан Соло. В играта не се преддвиждат космически битки, сраженията ще се водят на повърхността на планетите и в атмосферата им. 

Star Wars Battlefront използва нова версия на енджина Frostbite, който впечатлява с детайлизацията, което може да се види и от трейлъра. От  DICE уточниха, че той е бил създаден именно с този двигател и не бил обработван допълнително. Трейлърът е заснет на PlayStation 4, което предполага, че за да играете няма да ви трябва скъпоструваща компютърна система. 

Вижте го!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар