Heroes of the Storm World Championship ще се проведе по време на BlizzCon 2015


Съвсем скоро ще стартират състезанията по Heroes of the Storm на новото бойно поле — BlizzCon! Съревнованията ще се проведат заедно с турнирите по StarCraft II, World of Warcraft и Hearthstone: Heroes of Warcraft. На BlizzCon в Анахайм в рамките на Световния шампионат, който ще се проведе на 6 и 7 ноември ще бъдат организирани игри по всичките четири дисциплини от електронните спортове. Наградният фонд на шампионата е над 1,2 млн. долара. Отборът заел първо място ще получи 200 000 $, а членовете му ще се похвалят като световни шампиони по Heroes of the Storm.

Първите квалификации ще започнат скоро в Австралия, Нова Зеландия, Китай, Европа, Латинска и Северна Америка, Корея, Югоизточна Азия и Тайван. След тях ще се проведат регионални шампионати, които ще излъчат осемте най-добри отбора в света. 
Европейския шампионат 

От юни до август ще се проведат ежемесечни турнири, от които ще бъдат излъчени осем отбора, които ще получат право на участие в Европейския шампионат. Два отбора, заели съответно първо и второ място, ще се класират за участие в Heroes of the Storm World Championship на BlizzCon 2015.

Формат на състезанията в рамките на Heroes of the Storm World Championship на BlizzCon
Осемте отбора, класирали се за участие, ще се срещнат в мачове от груповия етап, вследствие на което ще бъдат отсети половината участници. Четирите останали отбора ще се сражават до първа загуба, докато не бъде определен Световния шампион.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар