Отново ще бием Тиамат в Neverwinter


Разработчиците на Neverwinter са подготвили редица промени, касаещи игралния процес. Сред очакваните промени на първо място трябва да споменем Храма на Тиамат, където изискванията станаха много високи след появата на новия експанжън. В момента играчите даже и не опитват рейдове, тъй като за определеното време ламята не може да бъде убита. 


Анализирайки боя с Тиамат, ние разбрахме, че изискванията са неоправдано високи. Сложността на това сражение бе понижена. Също така, за да могат играчите да имат по-висок шанс за успех, изискванията вече са: не по-малко от 70-то ниво и общо ниво на предметите в екипировката не трябва да е по-ниско от 1800. Да, във връзка с това ще бъде закрит достъпа за някои играчи, които могат да попаднат в храма сега, но ако вие не отговаряте на изискванията, то боят по-скоро ще завърши плачевно, пише водещия дизайнер Скот Шикоф.

Промените ще засегнат някои класове като Паладин, Свещеник, Черният маг, Вълшебник, Асасин и Рейнджъра.


Шарандар и Дред Ринг

Добавени са нови комплекти редки доспехи с ниво на предметите 120. Те ще са достъпни за валута от кампаниите. Предметите могат да бъдат намерени в магазините на съответните области. Старите дънджън печати (Seals of the Dark Fey и Seals of the Shadowmantle) бяха премахнати. Добавена е торба с предмети за рафиниране в магазините, за да може да похарчите старите печати. В Шарандар са добавени допълнителни предмети за рафинация към дневните куестове. В Дред Ринг е добавен Dread Ring Artifact Trove към седмичния куест и някои допълнителни предмети за рафиниране към дневните куестове. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар