Следващият експанжън в Neverwinter ни среща с Дризт До`Урден


Следващият експанжън в екшън MMORPG Neverwinter ще се нарича Underdark. Той се очаква да излезе още тази година, но точно кога - за сега няма подробности. Това, което се знае е, че играчите ще се отправят в подземния свят на Мензоберанзан — големия град на мрачните елфи и роден дом на героя от "Долината на мразовития вятър" — Дризт До’Урден. 

Разработчиците обещават цяла серия от куестове, написани от самия автор на поредицата за великия воин - Р. А. Салваторе. 


Ние работим с голям ентусиазъм над следващото допълнение, посветено на вселената на Dungeons & Dragons. Макар че някои нащи служители вече са заети с работата по Neverwinter: Underdark, усилията на екипа ни са насочени и към създаване на допълнително съдържание за Neverwinter преди излизането на новия модул, съобщават от Cryptic.

Освен това се носят слухове за появата на Strongholds в Neverwinter. Сред особеностите са домове на гилдиите, които ще могат да воюват помежду си, подобно на войните между домовете в трилогията за мрачния елф на Р.А. Салваторе. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар