Skyforge: Пригответе се за нашествията!


На сайтовете на играта Skyforge бяха публикувани Дневници на разработчците, които още един път ни разказват за предстоящите нашествия в света на Елион. 

Лишен от своя Бог покровител, изчезнал векове назад, Елион е крайно уязвим за нападения от страна на извънземните. Новата война наближава, кораби с цели армии от механоиди вече са засечени от радарите, а единствените които могат да се изправят насреща им, са новите богове. 

Първият етап на предстоящата инвазия е "подготвителен". Към планетата лети флагмана на кибер армията, който ще проведе първия десант. Навярно вече сте забелязали в Божествената обсерватория (Информаторий) уведомлението за приближаващия се кораб. Аватарът на великия бог от родната планета на механоидите ще достигне Елион след два месеца. Нашествениците мислят, че ще открият на планетата разруха и отчаяни жители, готови да се подчинят на завоевателите. 

Повече подробности може да намерите на неофициалния фен сайт на играта Skyforge България.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар