DOOM се завръща! Doom 4 идва през пролетта на 2016 г.!


Bethesda и id Software представиха новата DOOM по време на изложението Е3.  Демонстрацията започна с показ на единичния режим на кампанията, където главният герой жестоко се разправя с марсианците, използвайки пушка-помпа, бензинопил и голи ръце, той им изкарва вътрешностите, след което събира аптечки и муниции.

Показан бе и трейлър на мултиплейър режим, в който играчите се сражават помежду си и оцеляват в битка против цяла орда. Очаква се да има възможност да играете от страната на демоните.


В играта ще има мрежов функционал. id Software е заявила три режима: Domination, Freeze Tag и Clan Arena. Архитектурата на нивата ще бъде конструирана за водене на вертикални сражения на различни височини. 

Анонсиран бе и Doom Snapmap — редактор, чрез който можете да създавате нови карти и режими с помощта на шаблони. Той ще е достъпен за всички платформи. Играта ще излезе през пролетта на 2016 г. за PC, PS4 и Xbox One.

Doom 4 изглежда и се усеща като класическия шутър. Отново ще убиваме демони и ще се лее много кръв. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар