Отложиха старта на Otherland за 10 септември в Steam


DRAGO Entertainment обяви, че отлага старта на MMORPG Otherland. Полската компания възнамеряваше да пусне ранния старт в края на този месец, но явно е променила намеренията си. Играта премина през два закрити бета теста и вече е на финалната права, но играчите ще могат да я видят с ранен достъп в Steam на 10 септември, а пълен релийз ще се състои в началото на следващата година. 


"След многогодишна разработка, ние решихме, че са ни нужни още няколко дни", пошегува се изпълнителният директор на DRAGO Entertainment, Lucjan Mikociak. Той добави вече сериозно, че се нуждаят от повече време, за да осигурят нормален ранен достъп за играчите от US и EU базираните сървъри.

Играта предлага някои особености като хаусинг система, eDNA System, позволяваща да събирате и клонирате предмети, и NPC-та. 

За извинение към комюнитито DRAGO пуснаха ново видео и скрийншотове, а продуцентът Erik Simon ще ви разкаже историята зад световете в Otherland и ще ви покаже някои непоказвани досега кадри, вклчващи in-game gameplay.

Otherland е the Unreal-powered Action MMORPG, основана на бестселърите на писателя Тад Уилямс (Tadd Williams). 

Играчите ще изследват множество виртуални светове, всеки от които напълно уникален, но свързан с останалите сюжетно: фентъзи свят "Eight Squared", cyber-punk "Bad Sector", Азиатски свят "Five Isles" и SciFi планетата "Mars". The "Lambda Mall" ще е основния хъб, където играчите ще могат да се социализират. Той ще е пълен с барове, магазини и апартаменти за играчите. ClanLand ще дава възможност на клановете да развият собствени светове и да ги защитават в кланови войни. 

Вижте видеото!


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар