Бета тестът на Star Wars: Battlefront започва в началото на октомври


Electronic Arts и DICE ще започнат бета тестовете на шутъра Star Wars: Battlefront в началото на октомври на Xbox One, PlayStation 4 и PC, съобщава официалният сайт на проекта. 
Разработчиците наричат предстоящото изпитание "технически тест", като негова главна цел ще бъде стрес тест на сървърите и отстраняване на бъговете. Вие поискахте бета тест на Star Wars: Battlefront, а вашето желание е закон, заявиха създателите.

По време на бетата ще бъде въведен режима Walker Assault on Hoth, в който четирсет потребителя ще се сражават на страната на Империята и въстаниците. В този режим играчите ще могат да поиграят за два от основните героя във вселената на "Междузвездни войни" - Люк Скайуокър и Дарт Вейдър. 

Освен това ще бъде достъпна и мисията "Оцеляване на Татуин", по време на която вие и ваш приятел въстаник ще трябва да отразите атаки на вълни от имперски воини. 
Освен тези два режима се очаква и съвсем нов: Drop Zone. За нея обаче създателите ще ни разкажат през следващите седмици.

В рамките на бета тестовете на Star Wars Battlefront играчите ще могат да се запознаят с приложението Companion, което ще може да намерите на сайта на играта. Чрез него ще можете да поиграете на тактическа, картова игра "Управление на базата" и да спечелите кредити, за които можете да купите Звездни карти, оръжие и други вещи за Star Wars Battlefront. Приложението ще се появи и в App Store и Google Play преди излизането на играта на 17 ноември. 

За участие в бетата ви трябва интернет връзка и да приемете договора за участие в бета. Всички постижения,герои, свойства на героите, всякакви ценности и статуси, които ще получите по време на тестовете няма да бъдат пренесени в основната версия на играта.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар