Шоуто Конър Макгрегър - Дейна Уайт продължава


Препирните между мегасуперзвездата на UFC Конър Макгрегър и президента на Шампионата Дейна Уайт продължават. Както вече по-рано стана ясно Дейна Уайт изхвърли скандалния ирландец от изданието UFC 200, тъй като Макгрегър не искаше да участва в медийните промоции на турнира. Състезателят отговори в типично негов стил чрез Туитър, че смята да се пенсионира млад. Уайт му отвърна, че ако смята да се оттегля, а после да се връща ще си има проблеми с USADA, на което Макгергър реагира светкавично и отвърна с тирада във Фейсбук как не е негова работа да промотира шоуто, а да тренира, защото ако не се подготви ще яде отново бой. Той заяви, че не се пенсионира, а продължава да се готви за участието си в UFC 200. Макгрегър продължи да настоява, че ще участва в шоуто, което предизвика отново полемики в MMA средите: дали ще му пуснат фъндък на Макгрегър отново. 

Дейна Уайт побърза да отговори: "Това не е истина. Не сме разговаряли с Конър след петъчната пресконференция. Нямам понятие, защо твърди това. Колко пъти да повтарям, колко още пресконференции да проведа, за да повярвате, че боят е отменен. Той ще се бие на UFC 201, 202 или 203 — на всеки един освен на UFC 200".

Шоуто Конър Макгрегър - Дейна Уайт се превърна вече в клоунада. Двамата "пресолиха манджата" в опита си да продадат някое от следващите шоута, което Макгрегър ще спечели, завръщайки се още по-силен и по-скандален. Целта им бе изпълнена по-рано когато Конър се изцепи, че се пенсионира, предизвиквайки мощен интерес и множество коментари. Никакви видеа, никакви пресконференции не могат да заменят този цирк, който бе разигран. Сега всички отново чакат Макгрегър да се завърне, а Уайт да го възкачи отново на трона, продавайки някое от следващите си шоута за луди пари на пей-пър-вю идиотите, които вярват на двамата клоуни. Приятно гледане!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар