Варна ще е домакин на грандиозно MMA шоу на 30 юли

Грандиозно MMA шоу ще се проведе във Варна на 30 юли, съобщи "Народен спорт". В морската столица ще пристигнат водещи бойци от цяла Европа, за да бъдат част от една истинска вечер посветена на най-силните и най-атрактивните бойци. Организатор е английската промоутърска компания Combat Promotion, собственик на SFC, която е твърдо решена да докара в България и в рамките на една вечер да изправи един срещу друг, шампиони от различни стилове, вериги, представители от цял свят.

John “Demolition” Demmel, едно от водещите имена в тежката категория в Европа, шампион на пет различни вериги, човек който приключва всичките си мачове с разбиване на противника си още в първите минути. Той ще е една от атракциите на турнира.

Tomasz Czervinski- 150 килограмовият гигант от Полша, който е навсякъде, където има предпоставки за здрав бой. Шампион в тежка категория на CFC (Cage Fighting Championship)  и Fusion MMA.
Непобедимият в клетката майстор на спорта на Руската Федерация и майстор на ръкопашния бой на руската армия, чеченския вълк Али Ескиев.

Andy Cunningham – К1, шампионът в тежка категория на WCMMA и UCMMA, многократен първенец по бокс и кик-бокс.

ММА шампионът от Египет, MOHAMED „Felix“ ALI. Участвал в големите вериги навсякъде по света, с лично хоби- да приключва двубоите си с нокаут.

Colin Wilby- шампион в полутежката категория на UFW (Ultimate Fighting Warriors) и BCFA (British Cage Fighting Association).

Jamie Whelan- световен шампион на International Sport Kickboxing Association (ISKA) и европейски шампион на World Kickboxing Network (WKN).

Kamil Koltan, който наскоро спечели британската титла на световната кик-бокс Асоциация (WKA) идва в България само с една мисъл, да си тръгне с още една титла, тази на SFC. На пътя му този път се изправя непобеденият до този момент в K1, български лъв Христо Христов.

Христо Христов е първият българин достигнал до титлата шампион на WCMMA, носител на колана на супертитлата по Санда в Лондон, финалист от английското реалити шоу „Born to fight“, където си извоюва името „Терминатора“.

ММА боецът, Нури Хабилов- единствения кадрови войник извън специалните части, печелил званието „Железен войн“, смразяващ своите противници с внушителната си физика.

Искрен Иванов-многократен шампион по граплинг и киокушин.

Емил Николов- който се завръща отново след близо едногодишната си пауза от спечелването на европейска титла по Санда в Лондон през миналата година.

Анита Доганова- многократен шампион по граплинг и аматьорски по ММА на България. Едно бижу, което впечатлява със своята женственост и природна красота, но се превръща в истински войн когато влезе в клетката.

Не си мислете, че това е всичко. Това е една малрк част от програмата включена в бойната карта на вечерта.

За подгряване на обстановката организаторите от Combat Promotion са поканили култовия рап изпълнител от Варна 100 Кила и полуфиналистките от „България търси таланти“- Lions Crew.

Източник: Народен спорт
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар