Британците ядосаха Тайланд на Thai Fight London, спечелиха две срещи


Битката Великобритания - Тайланд се превърна във война по време на турнира Thai Fight London. Ако тайландците са се надявали на бързи и лесни победи, то очакванията им са били погрешни. Представителите на Обединеното кралство показаха, че са си "научили уроците" и демонстрираха добър Муай Тай, печелейки две от срещите си. Тайландците определено се ядосаха и играха много агресивно, търсейки нокаут, но само един от тях успя и това не бе Саенчай:



Бен Ходж победи Сайок в интересен двубой при 73-килограмовите. Победата може да се нарече спорна, макар че безусловно британецът показа добра и технична игра, като в първия рунд дори разклати сериозно тайландеца с хайкик в главата. Сайок обаче бе по-агресивния и търсеше надмощие с тежки удари, като включи и лактите. Може би ако турнирът се провеждаше в Тайланд резултатът щеше да е друг.





Алекс Бъблий (33-11) срещна P.T.T. Petchrungrueng (93-29-1) в категория от 67 кг. Британецът ядоса здраво P.T.T., вкарвайки му добри комбинации от удари с ръце. Тайландецът се втурна напред и на моменти сякаш се опитваше да убие англичанина, нахвърляйки се с мощни удари от целия арсенал на Муай Тай. В средата на третия рунд Бъблий се умори, но не се отказваше и успяваше да пласира удари с ръце, но те не бяха достатъчно силни, за да свали побеснелия тайландец, който търсеше нокаута. Британецът издържа и даже накрая P.T.T. демонстрира уважението си към него, като го вдигна на ръце във въздуха. Победа за Тайланд.





Сам Гъф (19-4) срещу Тенгнуенг Сит Джесайрунг (68-12) 75 кг. Тенгнуенк е познат като нокаутьор, постигащ бързи победи. Повечето му победи на турнирите Thai Fight приключват с нокаут още в първия рунд. Тази среща приключи по същия начин. Тенгнуен успя да свали още във втората минута британеца след мощен лоукик, като преди това атакува с удари с ръце в тялото. Опостушителният ритник свърши своята работа и поредна победа за тайландеца с нокаут.




Salah Khalifa (34-6) 68 кг. победи по точки Iquezang Kor.Rungthanakeat (139 победи -18 загуби-5 равни)


В супер бой от турнира Антоан Пинто (Франция) победи по точки Артър Саладиак (United Kingdom).



В другия супер бой Виктор Пинто от Франция се наложи над Крис Уайтъл от Великобритания по точки: 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар