Може да грабите астралните острови в Allods Online




Разказ за особеностите на ъпдейта 4.0.2 "Изкуството да побеждаваш" се появи на сайта на MMORPG "Аллоди Онлайн", съобщи games.mail.ru. От известно време играчите, които са развили персонажа си на достатъчно високи нива, могат да се обзаведат със собствен астрален остров. В ъпдейта личните алоди ще носят все по-голяма печалба на собствениците си, като злато и драконови сълзи. Това ще се случи благодарение на предмета "Рог на изобилието", като на всеки остров ще има по три такива, а с течение на времето тяхното количество може да се увеличи.

Друга важна функция е възможността да си построиш подземие, в което ще се съхраняват съкровища. Всеки собственик на аллод може да създаде собствен лабиринт, като сам проектира разположението му и да постави моби пазачи. Тази възможност е много полезна, тъй като там където има богатство, се появяват и гадовете, които искат да го заграбят. Възможността да ограбиш чужд остров е другата новост в ъпдейта. Съберете група от играчи 55 ниво, изберете аллод от списъка и атакувайте. Ако успеете да преминете лабиринта, като размажете мобите, то ще получите добра награда. Ако не успеете - наградата ще отиде за собственика на острова.
Allods Online е една от най-успешните и известни руски MMORPG-та. Проектът стартира на 10 януари 2010 г., а към настоящия момент се разпространява във Франция, Германия и други европейски страни. Алодите се играят и в САЩ и Южна Америка, както и в Тихоокеанския регион. На 15 януари излезе ъпдейта "Владыки судеб", в който се появиха нови аллоди, глобален ПвП режим, а максималното ниво на развитие на героя достигна 55. Издател на играта в Русия е mail.ru. Allods Online в Европа може да играете тук.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар