PvE състезания предвиждат в WildStar


PvE състезания се предвиждат в WildStar. Всяка седмица няколко групи играчи, участвали в различни рейдове и представили се най-добре, ще получат допълнителни бонуси, съобщи games.mail.ru. Към настоящия момент Carbine експериментират с размерите на рейдовите групи, като целта е да изберат оптималните показатели.

Photo: wildstar-online
Успоредно с това текат и тестовете на PvP режима. Засега е ясно, че съществуват две версии на този режим. Първият е Warplots, на тези зони ще се развиват мащабни ПвП битки. Там ще могат да се строят военни бази и да се атакува противника с помощта на обсадна техника. На второ място - арените, които представляват стандартни карти за боеве между отделни играчи.
WildStar е необикновена и стилна научно-фантастична игра. Действието й се развива на тайнствената планета Нексус, където някога е съществувала древната и могъща раса. Проектът ще стартира през тази година.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар