Пуснаха "Изкуството да побеждаваш" в руските Allods online


Дни, след като в Европа, бе пуснат ъпдейта Lords of the Destiny, руснаците от своя страна качиха в "Аллоды Онлайн" - "Изкуството да побеждаваш".  Така играчите вече имат възможността да се обзаведат със собствен астрален остров. В ъпдейта личните алоди носят все по-голяма печалба на собствениците си, като злато и драконови сълзи.

Снимка: games.mail.ru
Друга важна функция е възможността да си построиш подземие, в което ще се съхраняват съкровища. Всеки собственик на алод може да създаде собствен лабиринт, като сам проектира разположението му и да постави моби пазачи. Тази възможност е много полезна, тъй като там където има богатство, се появяват и гадовете, които искат да го заграбят. Възможността да ограбиш чужд остров е другата новост в ъпдейта. Съберете група от играчи 55 ниво, изберете алод от списъка и атакувайте. Ако успеете да преминете лабиринта, като размажете мобите, то ще получите добра награда. Ако не успеете - наградата ще отиде за собственика на острова.
Сериозни изменения ще усетят воините, чиято система умения почти напълно е преработена. Има и множество други малки нововъведения - нови куестове, предмети, подобрен интерфейс.
Освен това е започнала промяната и в ПвП режима Доминиън - за него е създадена нова система за подбор на противник, която поставя в по-справедливи условия различните гилдии, участващи в режима, пише games.mail.ru.



Allods Online е една от най-успешните и известни руски MMORPG-та. Проектът стартира на 10 януари 2010 г., а към настоящия момент се разпространява във Франция, Германия и други европейски страни. Алодите се играят и в САЩ и Южна Америка, както и в Тихоокеанския регион. На 15 януари излезе ъпдейта "Владыки судеб", в който се появиха нови алоди, глобален ПвП режим, а максималното ниво на развитие на героя достигна 55. Издател на играта в Русия е mail.ru.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар