Станете професионален войник в Warface

Снимка: games.mail.ru


Всеки един играч скоро ще може да сключва договор в шутъра Warface. В близко бъдеще се очаква нов ъпдейт, след който вашият войник ще може веднъж в денонощие да избира и да сключва договор за определена мисия, като преди това обаче остави в залог определена сума. Ако мисията бъде успешно завършена в рамките на 24 часа войникът ще получи възнаграждение според условията в договора му, както и своя залог, пише на сайта на играта.
Всеки боец ще може да подбере контракт, който е по силите му. След подписването му обаче той не може да се откаже от задълженията си и да си прибере залога обратно.
Warface - е безплатен MMO шутър, разработен от световно известната Crytek. В играта можете да водите сражения в различни части на земното кълбо, като започнете от градове и стигнете до най-опасните места на планетата. Warface предлага широка възможност за игра с приятели. В колективния режим ви очакват интересни мисии, за изпълнението на които, ще ви се наложи не само да стреляте точно, но и да работите в екип. В разнообразните ПвП  режими играчите могат да си изберат своя клас боец и да изпитат истински адреналин в битките. Warface се предлага в Русия от компанията mail.ru.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар