Guns & Robots става тактическа



Masthead Studios представи тактически устройства за free to play онлайн шутъра си Guns and Robots, съобщиха днес от компанията-разработчик на българската игра. "Малката карта е първото устройство, което ще представим на нашите играчи", каза Атанас Атанасов, CEO в Masthead Studios. Мини картата предоставя тактически данни, които помагат на играча да изгради стратегията си по отношение на враговете. Устройството ще промени игровия процес и ще предостави повече стратегии на играчите. "Това беше първият ни избор, като постигнахме съгласие с желанията на феновете ни", добави той. Мини картата също така ще помогне да се открие противника и да се повиши тактическата ефективност.
Друго тактическо нововъведение е щитът. Това устройство ще помага играчите и ще им даде някои допълнителни защитни сили. Щитът ще ви осигури оцеляване при тежки наранявания, докато чакате подкрепа от съотборниците си. Той също ще ви даде време за реакция, докато търсите подходящо укритие.

Екипът на GAR планира за пролетта въвеждането и на мини. Те ще се активират, под или на земята, за да попречите на враговете да преминават през определени участъци. Мините се различават по начина си на действие, тъй като някои от тях ще се забавят противника, а други ще източват енергията му.



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар