Neverwinter ще се превърне в играта с най-богато съдържание



Напоследък много се шуми около Neverwinter. Компанията Perfect world, издател на играта, проведе три бета уикенда, а скоро ще се състои и официалния и релийз. От games.mail.ru разказват своите впечатления от Neverwinter:
Ролевата система D&D си казва думата от самия старт. Докато създаваме героя избираме клас и раса, като всяка раса си има няколко уникални бонуса. Развитието на героя е стандартно, като с всяко ново ниво стават достъпни нови способности и умения, като трябва да се избира от три клона на развитие. Способностите и уменията са много, но в боя могат да се използват ограничено количество. Ако внезапно сте решили да развиете героя съвсем по новому, то можете да преразпределите точките край огнището, където освен това героите почиват и възстановяват здравето си (HP).

Невъруинтър е централния град в MMORPG-то. Изработен е прекрасно, твърдят от games.mail.ru. Огромни здания, пресечки и проходи - веднага се вижда, че се намираш в голям и просторен град, а не в някаква смешна декорация от пет къщи. За съжаление играта не е особено красива, тъй като графиката е от нивото на 2007 г., светът се състои от много локации, а анимацията е откровено небрежна.

Сюжетът ни хвърля от място на място, като ни води по покрайнините на Neverwinter, където се развиват бойни действия. По-голяма част от времето се прекарва в подземията. В играта има колкото искате дънджъни. Те могат да се прохождат соло или с партньор. естествено има и подземия за групи. Постоянно играта ви подхвърля интересни, но не задължителни за изпълнение задачки. Съобщава се например, че някъде в близкото селце тече състезание за скоростно убийство на чудовища или пък състезание по събиране на ресурси.

Героят получава награди за изпълнение на задачи, куестове, за ново ниво, даже и за молитва. На всеки час може да се молите на Бога покровител. Играта не ви дава да скучаете дори и за минута. Задачите, създадени от играчите, са най-интересните неща в играта. За достъп до тях се използва интерфейс, където може да прочетете описанието на мисиите, сложността им и времето за изпълнение. Там са достъпни и коментари на други играчи, а също така и средна оценка за дадената задача.

В бетата мисиите не бяха толкова много, но тези, с които се запознахме, поразяват със своето качество, разказват от games.mail.ru. Безинтерсните задачи въобще не преминават през модераторите. Редактор позволява създаването на цели мини кампании с различни мисии и цели, за които също получавате опит и награди. Ако продължават в същия дух, то няма да е учудващо ако след половин година Neverwinter бъде една от игрите с най-разнообразно и пълно съдържание. Няма как да скучаете, тъй като докато изпълнявате една мисия, феновете създават още десетки.






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment