Вече ще можем да летим в World of Warcraft


Днес излиза пач 6.2.2 в MMORPG World of Warcraft на европейския регион. Играчите изпълнили постижението Draenor Pathfinding ще могат да използват въздушни средства за предвижване. 

Освен това играчите ще могат да участват в PvP-сраженията на страната на противниковата фракция в ролята на наемник. Този нов наемнически режим ще ви позволи да се включите в боевете в или на unrated Battleground. 

За прохождане на дънджън в режим Timewalking dungeon играчите ще получават Timewarped Badge. Тези значки могат да се обменят при новите търговци, които ще се появяват по време на т.нар. Timewalking bonus event. Новите търговци ще продават нови играчки, маунтове, жетони с репутация и т.н. 

В Ашран вече ще действа дезертьорска механика. При вход в зоната всички играчи ще получават петминутен бъф, наречен Ashran Tour of Duty. Ако играчът напусне зоната преди да изтече бъха, ще му бъде наложен 10-минутен дебъф, койтоняма да му даде възможност да се включи в друг мач в Ашран. 

Пълен списък с особеностите, включени в новия пач може да намерите на официалния сайт на проекта.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар