Нов дънджън и ПвП арена ще се появят в RaiderZ



Издателят Gameforge съобщи, че от 21 март ще излезе първият голям ъпдейт за MMORPG RaiderZ. Експанжънът ще включва новата зона  Kowen Marsh с дънждъна the Temple of Renas и ПвП арена, където ще се водят битки 1 срещу 1 и 3 на 3. Играчите ще могат да се насладят на нови куестове, рецепти, чудовища и не на последно място - максималното ниво на героите ще достигне 40.


Kowen Marsh – тресавище на предизвикателствата
Kowen Marsh е прокълната земя. В нейното сърце смелите герои ще намерят новия дънджън - the Temple of Renas. Подземието ще е натъпкано с трудни противници, като гадната жаба Frorogi, пазителя на Дъхът на Светлината и страховития Kuld. Последният е опасен със своите унищожителни захапвания.
Тези герои, които победят ужасните противници, ги очакват награди, между които ценни материали, мощно оборудване, включително Goddess Leather Armour. В играта ще намерите 440 нови рецепти за пълноценен крафтинг и над 100 нови куеста, гарантиращи дълготрайно забавление в MMORPG-то.
Новата арена
В чисто новата Battle Arena героите ще могат да се сражават 1 срещу 1 или в групи от по трима. Играчи с близки нива на развитие ще се срещнат на арената чрез новия интерфейс, който ще ги избира. Веднъж подали заявка за участие, те автоматично ще попадат на полето за сражение, независимо къде са се намирали по това време.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар