Final Fantasy XIV: A Realm Reborn започва последната си бета фаза утре


Square-Enix съобщи, че финалната трета бета фаза започва от утре 10  юли и ще продължи до 15 юли. Тестът ще се проведе, както в Северна Америка, така и в Европа. След тази фаза FFXIV ще премине и в четвъртата си, позната като открит бета тест, в който всеки ще може да се запознае с играта и да поиграе в нея.
Възраждането на  FFXIV е насрочен за 27 август като играта е вече готова, но Square Enix се презастрахова. През първия бета тест в 2010 г. никой не послуша играчите и резултатът бе печален. Компанията обаче показа, че може да се учи от грешките си с A Realm Reborn. Сега рискът не е по-малък, инвестирайки огромни средства във вече провалила се игра с амбицията за достойно възраждане. Ако възкресението е успешно, то това ще е грандиозен успех в сферата на онлайн игрите. Това ще стане ясно след два месеца. Ако сте решили, че искате да станете част от историята и да възродите играта, регистрирайте се тук.

Още по темата:
Square Enix: Над 1 млн. фенове на Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар