Masthead пусна нова българска мобилна игра - JellyTunes:Castles


Независимият гейм разработчик Masthead Studios съобщи, че е пуснал новия си проект, предназначен за iPhone, iPad и iPod touch. В интервю за MMORPG News през март, Орлин Дуцкинов Project Team Leader на Мастхед студиос, още тогава спомена, че разработчиците готвят нов български проект.
Играта JellyTunes: Castles е фокусирана върху превземането на замъците на своите врагове и защитата на своя собствен. Тя е с comic book style graphics и с развлекателен сюжет.
The Jellies (Желенцата) са забавни и красиви създания, които притежават специални възможности. Техните приключения започват, когато техният източник на музика е бил откраднат и те предприемат пътешествие в опит да си го върнат.
В играта ще поведете своя отбор от смели Jellies (Желенца) за да си върнете откраднатия им мистичен Rhythmophone от злите Sourbots. Всяко ново ниво в играта има различни начини за достижение, което ще внесе различни и нови преживявания в играта. Играчите ще могат да призовават  различни Jellies от различни светове в борбата им със злите Sourbots и в опит за унищожаване на техния замък.
"Много сме развълнувани да пуснем нашата нова игра на пазара на мобилните развлечения. JellyTunes:Castles ще донесе приятно разхлаждане за всеки по време на горещите летни месеци", заяви собственикът на Masthead Studios Атанас Атанасов.


Прочетете още:

Създателите на българската Guns & Robots готвят нов проект 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар