Нови рейдове във втория сезон на Vinidictus


Нови рейдове ще бъдат добавени в MMORPG Vinidictus. Битката против Iset продължава и трябва да се възползваме от възможността да ударим преди нейната жажда за власт да се осъществи. Нейният личен гард Havan беше също възкресен и ще се противопостави на всеки, който дръзне да не се подчини на волята ѝ. С тази анотация разработчиците съобщиха, че от 2 юли тръгват 2 нови рейда за Twilight Desert. Всички желаещи могат да заявят участието си на дъската с мисии в Malina Docks.


Iset: The Princess
Това е рейд за 8 играчи, който може да се изпълнява един път дневно.


Haven: The Guardian
Също ежедневен рейд за 8 играчи. Havan охранява Принцеса Айсет и той предпочита да умре, отколкото да позволи на някой да я нарани. Трябва да се подбере особена стратегия за победа над него, в противен случай животът ви ще е кратък, предупреждават разработчиците.


Charles Race
Това ще е мини игра, тип надбягване, където играчите трябва да преминат през различни препятствия за достигане на крайната цел. Тя ще е петрундова, като трудността се повишава с всеки изминал рунд.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар