Дадоха старт на полетите в World of Warplanes

От вчера започна откритият бета тест в авиационната игра World of Warplanes. От този момент всеки, който желае може да започне да лети на бойните самолети от СССР, Германия, САЩ и Япония.
Играта бе изключително очаквана в целия свят, както всички проекти на Wargaming. За закрития бета тест те са получили 2,7 млн. заявки от играчи от 194 страни. Щастливците, участвали в ЗБТ, са станали свидетели на бурното развитие на играта. Последната версия на проекта вклчва система от награди и достижения, обучаеми екипажи, различни типове боеприпаси, снаряжения и оборудвания, които сериозно влияят на характеристиките на самолетите по време на бойния полет, както и разнообразни карти и елементи на интерфейса, система от подсказки и обучаващи сценарии, които помагат на новобранците да усвоят играта.
За да станете участник в открития бета тест в World of Warplanes е необходимо само да се регистрирате на сайта и да изтеглите клиента.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар