Топ 10 MMO към септември 2013 г.

Къде да играя? Кои са най-яките MMO игри? Това са все въпроси, на които всеки фен на игрите иска да си отговори. За да ви помогнем в избора, сме подготвили една класация на различни онлайн игри, които са популярни, играни, любими на много и действително яки.


10. Dragon's Prophet - нова MMORPG, в която е пълно с дракони. Опитоми си дракон, отгледай си го, развивай го, храни го и ще летиш на крилете му и той ще ти помага в боя.






9. AION - все още много популярна игра, която непрекъснато се развива и се добавят нови нещица. Голям свят, противоборство между три раси, една от които е неигрална, но внася баланс във Вселената на AION.






8. Neverwinter - нова игра, която зимата ще излезе и в Русия. Основна особеност, че играчите имат възможност да създават свои куестове, мисии, подземия и т.н.






7. TERA. И друг път е попадала в класациите и има защо.








6. World of Warplanes - все още чака релийза си, но откритата бета е факт и може да се играе. Wargaming отново представят качествена игра с исторически самолети и изпълнени с адреналин, мирис на барут и самолетно гориво екшън MMO.






5. War Thunder - уникален авиосимулатор на Gaijin Entertainment. Въздушни битки, но и реалистични изгледи дори от пилотската кабина. Очакваме танкове и артилерия в играта.






4. Star Wars The Old Republic. Фенове на Междузвездни войни, джедаи, хващайте бластерите и лазерните мечове, и в бой!





3. RIFT






2. Planet Side 2 - много як шутър.





1. World of Tanks - Wargaming превърнаха тази игра в супер популярен мегахит и електронен спорт. Не се учудвайте, че цял свят играе там.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment