Руската ArcheAge ще бъде безплатна


Руската ArcheAge ще бъде безплатна. Това е новината, която ще зарадва многото фенове, които я чакат с нетърпение. В Русия тя ще се издава от гиганта Mail.Ru, а в Европа от TRION Worlds. Руснаците обаче ще започнат закрития си бета тест тази есен, като участие в ЗБТ са заявили над 350 000 души. Днес в московския офис на компанията Mail.Ru се състоя среща с журналисти и главатари на клановете, които ще се борят за лидерски позиции на руските сървъри на играта. Гостите вече успяха да пробват рускоезичната версия на ArcheAge, съобщиха от компанията.
Руската версия ще се различава съществено от корейската, където за правото да имаш недвижима собственост, трябва да платиш реални пари. В руската версия ще има възможност да с купите премиум акаунт, който ще струва 300 рубли в месец (около 15 лв.). Собствениците на премиум акаунт ще имат различни бонуси, които ще им направят живота в играта по-лек - увеличение до 6 пъти на количеството точки за работа, повече опит и др. екстри. Освен това те ще получават и определено количество специална валута, наречена "арки", които ще могат да се харчат в кешшопа на играта. Издателите обещават още, че ще има възможност да се печелят арки в играта  по други начини, без да е нужно да инвестирате в нея реални пари, допълниха от Goha.
"При работата над ArcheAge ние се ориентирахме по опита на нашите колеги от Корея и по очакванията на руските играч. В резултат решихме да използваме модела free-to-play, но внесохме и някои промени съгласно желанията на нашите ползватели. Например премахнахме ограничението за строителство за безплатните акаунти."
Това обясни директорът на оперативния департамент в Mail.Ru Group Евгений Михно, цитиран от Goha.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment